Monday, June 22, 2009

First class tuk sem 4

halooo...hihihihi.. lama da tinggalkan blog nier, bak kataorg da bersawang..hurm tah la.. byk gak xtiviti yg aq buat sebelum nier tp mls nak update..no mood..hihihi..

antara xtiviti yg aq rasa menarik ialah.. GATH, ulangtahun pertama Nubhan FC memang shok gila n antara kenangan terindah, ada post party kat KTV d sediakan dowh tuk ajk2 n vins apa lagi nyayi la..hihihi.....tahun depan punya event aq update eh..muahah.. tak pown g tgk blog nubies lain lebih kureng jerk..muahahhaha, after event nier kesetiaan ku pada nubhan n nubhanfc ber tambah2 tebal la..ahkssss..eh sebelum nire pown tebal gak..no no no cureng, lompat2 ker hapa..ingat aq monyet nak main lompat2..hahhahah..

selain busy ngan gath tu, aq ada gak g Kenduri kesyukuran Tomok n kak Isma kek cheras.. d invite sendiri leh tomok n kak isma, tp bukan bgtaw aq lah..bgtaw NORA..huhuhuhu..meriah sungguh kenduri itu..macam kenduri kawen ada gak..ramai yg dtg terdiri dr family dowang, fans, wartawan n rakan2 artes.. artes yg ramai harus la dr oiam n af.. wpown kedua2 mereka busy ada gak masa nak melayan km..huhu..

thanks tu family tomok n k isma expecialy uncle tomok yg layan kitaowng mcm VIP.. tetamu penting katanya..huhu..ialah jumpa saban minggu time OIAM n konsert Af..

selain tu ada gak g sapot abg toms kek Mentor, artes undangan tuk EVO.. gempak gak performance dowang mlm tu..bwk lagu slank..teringat zaman oiam jap..

konsert inspirasi kat dataran merdeka pown g gak..abg toms ad perfrorm so harus la g..klu tak, tak ado makno eh..wpown ada 15 artes popular lain...hihi..layan gak la dr awal sampai berakhirnya konsert tu..g dua keta..ngan keta dak2 uitm, yg d kepalai oleh hanie madu..huhuu.. keta yg kitaowang naik abg apis yg bwk..huhuhu..blk tu singgah mkn beramai2..keesokan harinya masing2 sakit perut..cirit birit..muahhahaha

d samping be hapy2..ada gak la cerita yg memang tak besh n menyedihkan... d mana sepupu kita, pergi tuk selamanya..agak terkilan n sedih gak la..cz tak sempat pown nak g lawat dia kat spital..ialah ingat sakit besa jerk..hurm.. ajal, maut d tahan tuhan kan.. nama arwah.. zafarudin bin zakara, kita sama2 sedekahkan al-fatiha ek.. kita panggil dia ngan nama uda.. sgt rapat ngan dia..klu duk puchong slalu bwk n ajaq dia kuar skali..dia sowang lah laki.. dia rajin ikut sapot NB.. mcm gath or at mana2 show..dia suka ngan rambut tomok.. dia kata bangang orng yg kata rambut tomok buruk..dia kata lg, org2 tu tak taw trend skrng...muahhah..umo dia baru nak masuk 17tahun, bulan 7 nier.. tak sempat nak amik spm....minta maap uda..tak sempat nak lawat uda kat spital..tp yg penting uda taw, kak nora, kak sue, kak kt, n kak waty tak pernah lupa uda n syg uda, wpown uda ada sedikit nakal...:(

itu jer la kut...yg lain tersave dlm minda..huhuhu..
n yg penting hari nier Class ku da bermula tuk sem baru.. iya itu sem 4.. tak sedar aq da sem 4.. harap2 tak ada masalah la sepanjang aq study kek MSU nier., aminn..sem 4 da, so beban yg d pikul pown semakin bertambah..hurmm.. class td start ngan class Housekeping.. boleh la..huhuhu go go chaiyok KT..mls nak azam baru..cz aq nier kadang azamnya jerk lebih usahanya non adoooooooo..so biar ah natural..mauhahah..ok la.. tu jerk..jumpa lg.. nak tido jap..huhu..
c u...muaxxxxxxxxxx..

3 comments :

  1. nieja said...

    bace2 cite hepi ko
    tetibe bace cite sedih plak..
    mesti tkilan kan korang
    x smpat lawat die kat hosp..
    Allah lebih sygkan die katy..
    alfatihah..

  2. NoraJoey said...

    lengkap padat n ringkas..bagus.semakin pndi berbloging..hehehe...
    but mmg sedih bile smpi part uda..hurm...al-fatihah..

  3. ktcats said...

    hihihi..
    mcm 1 cerita plak kan..
    hapy2, last2 ending cedih..wargg.. pasan jap..

    kak nieja: yup 1 benda tu jerk yg tul2 terkilan..

    noi: haktuiiiii..huhu anyway thanks..
    yup al-fatiha..