Tuesday, June 23, 2009

mybee ada hikmah kut..kan2?huhuhu

Bgn lewat ari ini(mcm la pirst time bgn lmbt)huhu.. bgn pown sebab panas, bgn2 jerk tgk kipas kek bilik mati, dlm ati maki2 sudeh "siapa bg mati kipas nier kimbets tull" then tgk kipas kek luar pown mati gak, gupa2nya letrik tarak..hihi.. panas pown pns la..mo tidur jugak,. bertahan gak la sampai kul 11 lebih, itupown kerana ada class kul 1..nasib letrik yg tarak klu air, mau tak g class..

pirst class F&B ,lec madam Nora n mr.. apa tah.. d dtgkan dr india, 1 patah pkataan bhsa melayu pown dia tak paham,nasib badan..

Second class, Event..warggggggggg.. ckit tamparan gak la tuk aq.. knp?? cz kitaowng dlm 60 lebih pljr d divide kpda 2 group..so skrg ada dua eventla tuk dak2 sem 4.. tu tak per lg, tp aq telah d buang or d terbangkan ke group A.. dgn ketua n pen ketua kump yg aq sendiri tak pernah kenal sebelum nier,.. then teman2 rapat ku, seperti fuzan, yanti,ina n azu yg merupakan teman time tour dulu tetap berada d group b, d mana group ni d ketuai oleh sazlan hakeem a.k.a abg lan n majoriti d group tu, kwn2 yg aq agak rapat.. apa tak aq sedikit kehchewa.. tp tu lah aq patut puji diri sendiwi gak la, ialah cool n rileks saja aq..tak ada istilah dlm kamus idup nak g merayu ngan lec tuk d tukarkan ke group asal..Redha saja.. ada hikmanya kut kan??? nak aq indi ker, hapa ker..huuhuhu(pasan lg)


apa event yg km akan buat, lain kali saja lah aq cerita ek..kepala pusing bangat nier..

tp yg pastinya my leader tuk event nier very cool dowh..dapat kenal n bekerja ngan org baru pasti suasana pown bezakan.. ketua kek group satu lg, abg lan..cheh..da kenal sgt so tak per la,,hoyeeeee..muahaha.. senangkan ati nampak..hihi.. n dalam group nie, ada beberapa kmpn2 kecik..dalam 6 org.. aq under shikin..sok da start berdiskusi kat digital lab..cyaiyok2.muahaha
sampai umah sja mkn ckit, tgk tv..n mood senyap cz pening kepala..terasa nak demam pown ada..sampai skrg pown still pening lg,tp tak leh nak tido..hampes kan.. adeq ku pown da tarikkan rambut ku segala, tp still pening gak..hurm..cian adeq ku baru sampai dr melaka penat dak ilang tp melayan karaneh kakaknya..dia blk dr melaka bwk kan aq ole2..tuk aq saja....katanya tarak wang..tuk diri sendiri pown tak terbeli..thanks adeq ku..muahhhh

P/s norajoey jgn pandai2 mo curik selipar ku time mo kuar dating..amaran keras..


ok lah semua jumpa lggggggggggg..nite...muaxxxxxx..

6 comments :

  1. NoraJoey said...

    bangang...ayat yg d warna putihkan itu plg tak leh belah...ada aku kisah..aku nk pakai jugak..sape suh maksue tak beli tuk aku skali...uwaaaaaa nak jugakkkkkkkk...

    eh apesal ko tetibe rajin update blog pulak nih??pelik aku..sure takde keje la tuh...
    apepun go go chaiyok tuk new team..new group n new members tu ek..bukan newboyz oke..muahhahaha

  2. tok wan said...

    ala nora kt saje je tu....
    nak kasi highlight kat ko....
    hahahaha

    selamat membuat event yerk kt..kalo wat event jgn lupe jemput artes aku tau ko mo jemput sapa...tom n nubh lah kan..
    hahahhahaa

  3. nieja said...

    takpe.. try la bgroup ngan
    org lain plak.. kot2 lagi
    ok ke.. gudluck utk event nant

  4. ktcats said...

    ka-che: ah yg penting itu gua yg punya..muahahah.. apa kau, suh la org lain belikan..uwekkkk..
    azam baru la..wajin update blog,tanda2 awal kut so nak tinggal kan byk kenangan tuk korang.. hahah.. nauzubillah..hihi
    anyway thanks u sapot for my group event..huhu

  5. ktcats said...

    tok to the wan: hihihi..thanks gak tok, taw pown ko kan aq nak jemput dowang, tp apakan daya, event kitaowang neir tak la besar mana nak jemput artes a.k.a jejaka2 terhangat nier..so biar saja ku simpan hajat ku ini..n biar aq perform nyayi lg nasyid tuk dowang..muahahhahah

  6. ktcats said...

    kak nieja: ya2..try the besh, tp da rasa kehangatan group ngan geng2 baru..besh..muahahah