Saturday, June 27, 2009

Gojes siyallllll..

nak update nier, befikir sampai 1o kali kut...ngantuk..tp terasa nak gak update,,ish2.
friday baru2 nier2..class bejaln seperti biasa dr kul 10 pagi sampai ke 7 ptg, tiga class ke semuanya..yg beshnya class last(event), km dapat lecture baru..... tu perkara biasalakan, tp lecture nier Gojes siot..encem+lawa=mcm mana tu???huhu..pikir la sendiwi..selama 2 jam class tu, gelak tawa saja lah yg aq dengar mcm nak pecah jer class ari tu..huhuhu..padahalnya sebelum tu muka kwn2 aq semua tampak tention gila babai..vavie pown tak gila mcm tu ialah tensen pasal event km tu lah..rileks sudeh..so ngan ada nya lecture itu, mengubat gak la ketensenan yg ado.. hope mcm tu la sampai bebila, tak nak la tgk muka lec yg ala ketat2 sentiasa(moody).. nak study pown tak senang..muahha mcm la study sgt..

Blk class, penat tak ilang lg tp terpaksa teman kan ka-che ku itu g the curve..Jumpa abg romi yg gigih itu..sampai saja kat teh tarik tu tgk abg romi n rakan2.. rakan2 yg terdiri dr org kuat shanoFC n nonifc.. kak julia, kak mona, kak fazliza, ank kak julia n Nonny sendiwi.. abg romi suka mcm nier,suka bikin suprise..terkezutnya abg romi..muahahha..anyway thanks.. exceli abg romi nie, X naib presiden noni Fc n nora x bendaharinya time pirst2 Nonifc nier d tubuhkan.muahah.. tp tu hal dulo2 so forget it..byk gak la perkara2 yg d share mlm itu..lucu bangatnya..tetiba jd indon...ia ialah jatuh cinta ngan org indon yg ada dlm camera Nonny tu, mahcho bangat ya..huhu..kim slm..

hurm klu nak cerita sampai besok pown tak abis..but memang havefun wpown jumpa dlm nak dekat 3 jam saja..nonnynya mcm besa la peramakan tu yg tak buhsan.. n thanks bangat ngan kak julia(yg invite) n semua lah..kek mlm tu sedap bangat..n kerepek buatan nonny pown bleh tahan sama..

hurm..td plak g ker ulu klang blakng zoo sana, ada meeting start kul 3 sampai 6..meeting apa??? biarla rahsia..hikhikhik..blk dr meeting teros g damansara amik abg apis then g jln2 area KL cuci mata sebelom g istana Budaya.. ngan mata yg terang d kurniakan tuk nora n miazo mereka terlihat sepasang beradik perempuan yg cute kat area lot10 sana..lupalah nama tempat dia,nora taw.. agak2 nya mereka g beli blah kot..kitaorg panggil gak tp dorang tak dgr langsung..huhu.. nak taw..teka lah??? ceh nak main teka2 plak kan..c cik yiya n eila la..huhu,,.

sampai kat laman santai istana budaya tu, kak isma da ada..d temani abg atan n abg jimmy cz abg zul tarak, busy ngan showcase rossa....semntara tu lepak2, mkn2 n tgk rakaman rtm angguk2 geleng2 yg kebetulannya ada pd mlm tu..kak isma nyayi 4 lagu.. after kak isma penutupan by hujan, tp tak sempat tgk pwn cz teros blk..huhuu..ramai gak jumpa artes slh sowangnya abg NINE(coco n oiam) yg cute n sgt sempoi mlm itu..Antar abg apis g damansra tempat dia park keta yg merupakan tempat dia mengajar then teros blk ker sha alam.. cz masing2 ngatuk n ponat...online then update ini blog ..huhuu.. ok ah nak tito da.......... bye..nite..muahh


1 comments :

  1. NoraJoey said...

    owh sudah update...huhu....
    jumaat n sabtu hari yg bz jugak kan...aku plak smbg ke hari ahad aku punye bz..hehehehe...

    wah lecture yg hensem+kacak..bestnye..kim slm ek...muahhahaha