Sunday, May 24, 2009

KUANTAN...sapot TOMOK smbil ber JLN2

hye...
hurm sabtu baru2 nier kitaowng 3 beradeq tak ada kerja so cr kerja, dgn turun kuantan.. tuk apa? rasanya korang pown taw kan..tuk sapot perform abg toms a.k.a Mr tomok kita kat east coast sempena ZOOM malysia sambil g ber jln2.. Gerak awal jugak la dr sha alm nier, amik masa dlm 3 jam gitu...nora bwk keta..hurm.. hampes gak kekadang..hihihihi.. da byk sgt show dia km tertinggal, so kuantan pown kuantan la...hukhukhuk.. (thanks pd insan yg sempurnakan hajat km tuk turun ke kuantan)muahhh..ahksss..

sampai sn Mr Apis kita da get ready..huhuhu..
abg apis br abis keja kat terengganu slma 5 ari tak silap.. so da abis, dia tak terus balik Kl tp singgah kuantan jap tuk tgk or sapot membernya itu perform.. siap jd backstage lg tu.. jeles..hukhukhuk..harusla backstagekan... bukan takat backstage mlh jd org kuat lg..hahahah

so km ber 3 pown kat depan stage saja(the sista aq,nora n adeq sue).. menunggu dgn gigihnya giliran abg toms nyayi.. Selain abg toms artes hari tu. ameng spring, anis n farah Af 2.. abg Toms nyayi 4 lagu..(tak rugi dtg jauh2)
Lg SMB,ingin bersamamu,lalalala Kerjalah n last rindu terhenti..
and ada gak la acara selingan..tya2 soalan,bg hadia..lwk gak time nier..expecialy bila tya ngan dak2 kecik, so jwpn dak2 tu harusla lucu...budak2 gak yg supporting...
MR toms itu BKn nak Tya kita pown kan, klu tak confirm adia itu km bwk balik sha alm kesemuanya..huhuhu.. TP da paham da dia mcm mana...
BEST2...Tp tu lah fans kat kuantan tak seberapa nak spporting..malu kot.. tp mereka da memenuhkan East coast tu kira ok lah kan..hihihi.. N separuh drpadanya, rasanya memang dtg nak tgk tOMOK la..hahahah..Ialah abis jer abg perform teros masing2 beredar,,,ish2,,.
ABis jer perform, mcm biasala d kerumuni oleh fans2 tuk amik picca.. n dia nak g keta pown kena guard taw..bukan 2, 3 but ramai..giler ah sblm nier mcm tu ker bang???...huhuhuhu..

before masing2 balik KL, singgah Mkn jap kat mana tah..
nanti KT ingat balik.. SERVICE lmbt ckit la but mknan yg d sediakan agak SEDAP, MENU mcm, ikan bakar, Sotong, Tom yam,telor dadar,n sayr khailan ikn masin( betul ke spell).. Tp aq tak abiskan pown nasi kumlm itu cz kenyang lg, ptg tu da mkn KFC...hurm.. tp mak sue lg la teruk.. sure org da tak nak banja ko mkn da..cz tak abis.. cik YOYA gak la yg berjaya.. mkn kat mana2 pown sure abis kan....wpon mkn 4 kali dlm sehari tu... and yg paling bestnya, aq n mak sue mkn sayur nier cz sayur tu di sendukkan khas dr tgn abg toms ker pinggan kitaowang..
wkakakkaka hampesssssssss....hihihi
Thanks a lot to abg TOMS cz blanja mkn mlm tu n tak jemu2 suh kitaowng nier mkn wpownnn da taw kita kenyang kannnnn..selera giler abg toms mkn, smpai ber peluh2..hahaha...THANKS YAAAAAAA....mudah2an d murahkan rezeki n banja lg..hahahha
Abis mkn masing2 BALIK KL...dalam kul 2.30 sampai KL... aq ngan mak sue tido jer la dlm keta..hihihi

THANKS pd yg mensponsor perjlanan pergi dan balik ngan selamat..MINYAK,tol segala..wakakaka
thanks gak ngan abg toms ku itu..blanja mkn mlm.. n perform 4 lagu g tu..
LAst skali nanti la kt masuk kan picca ek.. ngantuk bangat..huhuhu.. BYE.. NITE..


9 comments :

  1. NoraJoey said...

    wah pantasnye ko update blog..bagus..good job..hehehehe...
    sib baik ko tak citer lagi adengan2 kite sesat2 tuh kan??abis kan masa dpn east coast tuh amik2 picca...smbl tunggu abg toms ko smpi..wkaakkakaka..g sehari semalam rase cam seminggu plak..makan tak tau bape kali...aku rs aku dh gemuk...asyik makan jerk..dah la makan licin lak tuh..pasni tomok rajin nk banje aku jerk kut..coz aku jerk die puji mlm tuh coz mkn abis...korang tak leh arap..hehehe
    n kite g teluk cempedak pun ko tak citer...ko dh lupe la tuh..hehehehe..padahal ko menjerit tgk ketam kecik tuh kan??huhu..itu pun nk takut..ntah pape jerk ko nih..

  2. miazo said...

    huhuhu..sentap aku kat....
    TOMOKKKKKKKKKKKK

  3. nieja said...

    ala.. xpayah ltak pic la
    lambat la katy ni..
    akak dah tgk kat fbuk kat
    nora td haha

  4. ktcats said...

    nora: ko nak uat 1 entry lagi ka...
    bukan tu jerk..byk lagi yg aq dak ckp d cnier.. nanti ramai yg sentap.. expecialy MIAZO..huhuhu
    then nanti entry ku pjng km gak yg peningkan...

  5. ktcats said...

    miazo: knp ka ko mo sentap ngan abg toms ku itu.. patut ko sentap ngan dr razali.. yg memaksa mu.. camping d bukit ceraka sha alam itu..wkakka

  6. ktcats said...

    k, nieja: amin..huhuhu senang kerja dent..hihi

  7. nieja said...

    amboi
    cntek blog ko skrg

  8. ktcats said...

    hahaha... ada yg tolong chantekkan kak nieja...

    thanks kak harney..huhu

  9. Harney said...

    bile mau update blog...
    santekkan lagi blog ini...chatbox nya sudah tiada...bile mau wat yg baru...leh sket diriku mau mengomen...