Thursday, June 25, 2009

sedih...

hari nier class ku start kul 9 pg , class houskeeping by mr selva from india tu.. lawak ah dia kadang, sebelum nier dia da masuk class kitaowng tp tuk subject lain..F & B.. then da la sesi perkenakan diri gitu..so bial masuk class HK nier..repeat benda yg sama padahalnya majoriti dak2 dlm class tu, org yg sma..huhu.. dia tak pasan kut pd mulanya..time aq kenalkan diri,taw plak dia aq slh sowang student yg amik F & B..mybee aq cute kot tu yg dia kenal wpown baru skali jumpa.... class start kul 9, before 10 abis da..patutnya abis kul 11..sebab dia tgk muka masing2 ketat ngan tarak buku, nak stdy apa..dia ckp pown kitaorng tak paham sgt..huhuhu

pas clas tu g mkn kek kopitiam jap sambil lepak be ramia2 then g class F & B.. kali nier dua lecture skali.. mdm nora n mr selva td.. mr selva kali nier tgk saja, mdm mengajar..muahahha.. dia malu mengajar sambil mdm nora tgk kut..tp jgn mr selva nier pengalaman bleh tahan o....huhu
forget it..

abis class sja dlm kul 2, aq bekejar blk cz mo abis kan masa ngan adeq ku tuk berapa minit sebelum dia brangkat g aiport tuk terbang g langkawi.

blk jer..tgk dia online, kesat2 air mata segala tp buat2 tak tgk..muahahah..
gupanya ada something dia g tulis kek wall kakak2 nya n membuatkan dia nanges sendiri..
aq da baca..aq pown nanges gak..huhuhu.. n yg pentingnya nora pown da baca, dia pown nanges..hahaah ialah d tambah ngan komen2 org lain lagik..n sempat lg aq tetidur jap sebelum dia jln..dia marah larang aq tido..da tertidur sendiri, sambil dgr lagu Pergi bye aizat n ku tak bisa jauh by slank...ada kena mengenakan..sue la yg dgr lg nier..
aq antar dia smpai depan pintu saja.. BF aida yg antar dowang g airport..
so kek pintu la start adegan nanges..muahahha.. tu pown tahan2 taw.. nanti aq takut aq nanges kuat dia lg kuat n ilang plak make up canteknya..ok lah deq..jaga diri ya..pesanan tuk ke seratus kalinya..huhu


ptg ckit nora blk keja, dia puasa sampai tak larat nak masak segala tuk juadah berbuka..hampes tul. so aq pown bgn la g masak apa yg patut, lGpown nier pesanan mak sue, suh masak tuk kakak cygnya tu..aq pown da tak taw.. spa yg adeq skrg.. sue da jd kakak antara km bertiga.. nora jd yg bongsu..haktuiiiiii laju2..huhu

da lah time tido tu mengadu pasal nyamuk so aq skali lg la mengantikn keja mak sue sapu kan losyen CNI tu kek tgn n kaki dia(norajoey)..ces.. huhuhu..demi adeq ku..n cian gak tgk tgnnya byk merah2 gigitan nyamuk, mengong tul nyamuk..huhu
n mak sue pown da calling, time selamat sampai td..alhamdullialh..

ok lah dah kul 3 am.. nak tido..sok class kul 10 pg sampai 7 ptg..hurm.. .. sweet dream...nite.. muahhhhhhhh..

5 comments :

  1. NoraJoey said...

    choiiii...rajin giler ko update blog...aku rs tiap ari ko update blog skrg nih..bagus2....huhu..
    ces complaint psl aku nih..tak leh jadi...tu la..kadang aku rs aku cam adik bongsu dowh..huhu...ndak da udah tukang masak ku..ndak da udah tukang sapu losyen d tgn n kaki ku time aku d gigit nyamuk..uwaaaaa.....rindu sudah ngan maksue...ndak bole ingat die..sure aku sedih...hurm....
    terpaksa la ko gantikan tmpt nya ya???hehehehe...mesti ko mo haktui aku kan??haktui blk...wkakaakak...

  2. Harney said...

    Hihi..rajin update blog sebab blog lawa eh...ahaha..

    dah dah..ndaa mo sedey2...hihi..ape2pon nanti deqsue balik jugak kan..hope deqsue elok2 dok sane...;p

  3. ktcats said...

    norajoey bukan stakat haktuiiiiii.. bwekkkk skali..muahahhah
    adeq rajin msg aq..tp dak ada credit kesian...warggggggggg.. nanti mintak mamak topup kan lah..huhuhu

    kak harney..huhuu.. bls dendam.. mo dekat sebulan tak update blog..
    n sebelum nier update ketika g jln2 n xtiviti with 2 artes kesayangan tu, tp skrg pjalanan pasal diwi sendiri..huhuu

  4. nieja said...

    smlm tgk losyen cni
    t'ingat sue. pastu smlm
    ko plak sapukan losyen tu
    kat k.nora.. n ko gak yg
    masak2 utk k.nora buka puasa..
    kalau tak, mmg sue la yg
    yg buat semua tu.. aku smlm pon
    mase nak g class.. salam2 ngan sue
    cpat2 blah.. kang nangis plak

  5. ktcats said...

    huhuu..bukan senang nak tgk kak nieja nanges.. nak gak tgkkkkkkkkk..muahah