Tuesday, November 4, 2008

tention tahap gaban...

bagun pagi jer terus on laptop aq yg cute but sengal nier....
try mana lah taw nasib2 dapat tenet.... em shukur gak la cz berjaya akhirnya setelah 3 ari tak dapat online gn lap nier... aq terpaksa g cc cz buhsan n menghabisan duit rm 10 lebih ok..hahahha.. ok nak update start ari sabtu lah eh....
sabtu tu, tggu my sis balik keja,.... cz petang tu nak balik puchong umah mak busu,.. da lama nier tak balik, sampai owang kat puchong tu tak abih2 tya...kitaowang nier mana tak jumpa jln balik ker ap.....hahhaha... ialah kat puchong tu kitaowang nier popular gak la d kalangan jiran3... bukan setakat puchong tp semua tempat la rasanya..hahahah terlebih sua.... sebelum balik tu sempat gak la cik yoya belikan KFC, ialah tak kan nak balik tgn 0...e2 pown idea dari ku, duit cam besa la tentu la cik yoya....aq mana la ad duit...student lagi lor.... kat umah macik cam biasa la burak2 0, gurau sendah ngan kazen2 ku itu..
ari ahad tu duk umah... macik n pacik kuar.. nasib ah ader kazen2 ku yg laki nier so tak la sunyi sangat...tp aq memang tak leh duk umah..sakit kepala.. nak gak kuar... yg nora sengal nier busy online..buhsan aq d buatnya..cam mo gilak jak... petang ckit macam tu baru la kitaowang kuar g makan... kat giant kinrara puchong n beli barang c kit... nora g amik kak baby wife abg z(NB) skali adeq dier (cherey)n anak(dany).. kuar sama2... besh ah jalan ngan kak b..cz ank dia ad sedikit nakal... time antar kak b balik, dia suwuh singgah jap lepak umah dia... segan gak tp redah jerk, taw tak knp segan cz abg2 NB ader skali kat umah dier abg toms,ristoe n apiez.. dowang tgh kerja record lagu... kitaowang buat2 bodoh jerk padahalnya segan... abg2 ku e2 semua sempoi... lama gak lepak umah kak b n abg z tu... dalam kul 11 lebih kitaowang gerak g amik adeq sue(adeq kesanyangan ku) kat lcct....
isnin n selasa cam biasa la duk umah.. tention ngan tenet nasib adeq ku ad menemani....n ad gak msg member cz buhsan.. tya dia ap cer... tp x ader cer baru pown katanya..hahhaha.. rabu aq duk sowang nora g keja n adeq g kolej cz result dia kuar ari nier... n aq online la... tenet nier cam taw2 jer aq duk sowang2...tp tekanan gak cz lembab gilak n balik2 dc....
buat blog nier tekanan tu ilang ckit2.....hahhaha

8 comments :

  1. hArnEy said...

    sabo jola kT...
    tenet xkasik ekau on9 tuh..
    ekekek~~

  2. nieja said...

    haha
    tenet ko sememang nye cmtu
    lau tyme akak gune lagik la
    saket ati..konpem x jadi haha

    cmne result sue?

  3. ktcats said...

    tu la pasal nya kak harney.... tak bagi dent online la.... nasib cowok2 ganteng ngak ada..hhohoho

    kak nieja brodban kt tak suko ngan akka.... ngan adeq akak suko kot...hahah

  4. NoraJoey said...

    ko mmg tak leh duk umah..pening manjang klu duk umah..bwk kuar trus hilang pening ko kan?dpt lak tu lepak umah kak baby n dpt lak dgr abg2 NB ko record lg la ekau suko kan???hurm..adikku...adikku...*smbl geleng pala*

  5. nieja said...

    sabar je la nora
    ko dpt adek cm katy ni
    hahaha

  6. ktcats said...

    aahaahaaahah...locok..

  7. NoraJoey said...

    aku dah cukup n dah lama sabar dah babe klu u nak tau...hahhahahaa..sib baik i ader 2org adik jerk..klu ramai memang kopak la i...huhuhu

  8. ktcats said...

    wak lueeeeeeeeeeeee..hahahahha