Tuesday, November 11, 2008

putus chenta..putus kawan..

em..nie kes da tak ader citer da nak d share bersama...huhuhu.. duk umah jer brapa ari nier so mcm mana nak ader citer... ader g lepak2 mkn kat luar ader la...n baru2 nier ad kuar g teman adeq shoping kat sunway...pas tu nora suruh call ajoy skali,huhuhu cian ajoy ikut jer kitaowng yg sengal ini, yg kadang2 tak ader ala tuju..... ader amik picca tp semua pown gn camera mr ajoy... so tak ader picca ok...
berbalik kepada tajuk asal....hahahah... putus chenta, sapa yg putus cinta angkat tangan.. hahaha Ka-che, deq sue, fuzan, mahupun ajoy tak yah la angkat tgn... cz aq kan da taw... knp ek since nier ramai sangat yg aq dgr putus cinta or putus kasih... semua pown yg agak rapat ngan ngan aq.....tak ckp pasal artish2 kat luar sana lagi... termasuk la idola aq itu... mr toms..huhuhu.. suasa2 abg amik KT jer la... (jgn komen)
yg cinta 2...3.. bulan nier tak ap lagi..tp yg da hampir 10 taun..nak ckp macam mana tu.. senang citer tak ada jodoh.. ahksssss.. nama2 kat atas jgn marah taw..sekadar nak share citer jerk...
em bila da putus cinta nier...patut tak hub sebagai kwn cam sebelum nier d teruskn... or puts cinta..putus kawan la skali... tp cam jahat jer kan... putus cinta terus tak nak kawan... tp ap leh uat klu pasangan kita tu yg uat hal... macam bab...b... klu ckit tak per, nier uat hal berkali2 ... jadi kawan pown susah la klu macam tu kan... bleh ah jadi kawan pas putus tu.. tp ckit2 la...wah macam pengalaman ku plak...hhhu... em da tak ader mood ah nak sambung citer padahal byk lagi nier...em bagi yg putus cinta nier... jgn sewdih2..teruskan idop anda.. ad yg lebih menunggu anda pas ini..hahahhahaha....

p/s... tuk adeq n kakak ku.. lupakan insan2 yg sangat menyakiti ati kowang tu ek... macam nak maki jerk insan2 ini... sis abikan segala tindak tanduk pompuan yg muka baik ala2 kampung itu tp macam.... eee tak nak maki aq gak doasa nanti..huhuhu... k sambung nanti...huhu

14 comments :

  1. NoraJoey said...

    eh adikku sgt caring..cian ko kan d kelilingi oleh org2 yg putus cinta ni..aku putus...deksue pun putus...fuzan pun sama..smua yg rapat ngan ko..aku risau jak ko yg jd trauma tak mau bercinta sebab tgk kami nih....hurm..mau wat cam mana kan...takpela...biarla org2 yg nyakitkan hati tuh....tapi aku tak tahan dowh..mau gak maki....KIMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK tul...ha puas ati ku...babi...sory la guna blog mu memaki..hehehee

  2. hArnEy said...

    wahah.saba jela..kt ceta pasal org len putus cinta...ingtka die yg putus cinta...pe ar...
    uiks dah xde ceta nak update kat blog ea...kan kak harney ngan tokwan dah bg idea semlm ngan topik ape yg sesuai diupdate skrg...ekeke..larikkkk

    nora~
    saba2 jela...

  3. ktcats said...

    ap nier sis jadi kan blog aq sebagai medan.. 'pemakian" hahah hentam jer la... sukak ati mu la yg ponting ko apy n lepaskan semua, benda2 yg lalu e2...k.
    kak harney.... cam mana nak putus chenta... becinta pown tak pernah... em idea kowang semalam tu.. nanti kt fikirkan ek..hahaha

  4. nieja said...

    cis
    memula bc tajuk
    dlm hati ttnya2
    "bile plak katy bcinta, kimbettt x bgtau aku"
    skali dah bace bru paham haha
    eh eh sue da clash?
    laa cian nye..
    xpe, die cun.. rmai lagik
    laki suke die..
    cian ko katy,
    kak nora pon putus chenta,
    sue, si fuzan lagik..
    ade hikmah smua tu katy..
    jgn plak ko xnak bcinta nant
    hahaha..

    take care..
    tunggu la kpulangan ku

  5. Totin Jamain said...

    deq sue pon putus cinta ke skrg
    aisyaa..
    so kesimpulannya
    tayah la becinta
    buat pening kepala jeee wey!

  6. ktcats said...

    hahahahah....
    alamak kak nieja tak taw ker... abish la aq oleh deq sue..huhuhu
    kak nieja ko tak taw ker aq becinta... bkn ker akak bakal kakak ipar.. wakakaka
    kak totinx...iolah tu...huhuhu

  7. miazo said...

    memang kimbat la kan makhluk2 allah 2..
    diorang pikir diorang hensem....
    adik2 ku ngan abang aku lagi hensem..
    ahak tui....
    istifar kak nora....
    sabar sue...
    korang bukannya tak lawa..LAWAAA
    banyak lagi orang lebih hensem di luar sana yang menunggu...lupakan sak orang2 yang ndak hensem 2...
    HAHAHHAAHHAH

  8. ktcats said...

    hahahaha watiek plak yg emosi...
    azhar mu mana?.. d tinggal ka jgk ko... wakakakakka

  9. nieja said...

    oppss..
    lupe..ko kan adek ipar aku
    hahhaha..sory2 lupe
    ehe

    hoi si mia
    ko diam2 sudey..
    ko tu org nak, ko plak
    menolak.. pastu gadoh
    aiyoo..

    takpe la mia
    ko tngu la
    si azharpujaan ko tu aha

  10. ktcats said...

    tq kakak ipar ku...cz buat2 lupa...wakakakka
    tan mia nier... da ader yg nak... itam manis,chuby2(bleh masuk team kitaowang) so cute la...hahaha

  11. miazo said...

    la korang nie aku sokong korang asal plak tak support aku...kira ok la aku sokong ape yang korang buat....
    bab azhar ngan somebody else 2 lain kira....

  12. ktcats said...

    hahahaha.....
    gelak jerk aq mampu...

  13. ~AqUnUbiEsEtiA~ said...

    dah banyak siot comen kat sinie...
    aku ketinggalan...
    hahahaha...

    ktcats!!!!
    ekau bercinto dongan den yo lah...
    hahahahaha...

  14. ktcats said...

    hahah... ekau lamar dent ke helmi jadi gf ekau...tak besh n remaja la lamar kek cnier...huhuhu