Friday, October 31, 2008

post moterm d kmpg baru

em semalam aq bgn agak awal ckit la kul 10 mcm tu..hahahhaha
pas tu dapt msg dari kak harney, pasal post moterm kek kmpg baru, ialah lepas event yg kita buat kena la ader post moterm kan, xpecialy event nier agak besar tuk nubies... "ghayo kek kmpg bersama Nubhan dan Nubies"...
aq gerak cam biasa la sama ngan kak har.. pas tu mama amik kat stesen monorail kat raja chulan, n gerak kat kmpg baru, restoran lala... x silap..huhuhu.. tempat tu chantek n selesa tu meet..huhu
makanan dier pown boleh la.... em Tq bebanyak pada kak deng cz blanja team F N B... KT. Tini, Ajoy , n Tok wan..huhu... besh dapat 1 team ngan budak2 nier...
Dalam post moterm nier byk gak la ketidakpuasan ati luahan dr setiap individu.... em so kat c tu, kita taw ap kekurangan, ialah kadang kita pown tak sedar kan... kt minta maaf pada sesiapa yg terasa pasal ap yg kt luahkan semalam... kadanh rasa bersalah gak..hahahahha...
hope sampai kat c tu jer la, pasal ketakpuasan ati nier, n ap2 salah paham tu rasa nya da setld semalm...kita start ngan buku baru..huhuhu... tak nak da dgr ckp2 belakang ... betul nier.huhuhu
" adalah mulia bagi insan yg menyalahkan diri sendiri daripada menyalahkan orang lain".. renung2 kan....ahksss
balik tu mama antar sampai klsentral.... tima kasih mama...anak2 mu ini selalu menyusahkan...
sampai kt sek 2 dlm kul 11.. n amik teksi terus balik sek 13... mahal gilak pacik tu kenakan aq tambang... rm 10... baik aq duk mkn mc d kat sek 2 n tggu my sis amik, but aq taw minah nier mesti balik lmbt, cz mlm tu dia g karaoke sama ngan bebudak myvians... tekaan ku benar dia balik dalam kul 2 lebih g tu.... nasib ader beli kan aq KFC...lapar dowh... aq da tidur time dia balik tu cz tention tenet tak dpt nak conect..bgn balik MKN... n smbg tido....hahahhahaah
p/s... tak amik pown 1 pic gn hp....tp ad gak pic kt kat camera mama n kak har.. malas ah nak mintak...huhuhu

4 comments :

  1. ktcats said...

    sape suh tak tunggu jerk aku kt sek 2 tu....klu ko msg suh amik sure aku blk awal skit..ader alasan tuk blk awal..dak2 myvians tu klu aku tka bg alasan kukuh mmg lmbt la aku blk..ader jerk nak tahan aku lepak ngan dwang..hurm....

  2. NoraJoey said...

    hek eleh kuar name ko lak kat komen atas nie..tu la share lappy punye pasal kan...hahahahahaha...

  3. nieja said...

    hoii update la cite baru..

  4. hArnEy said...

    wakaka
    sape komen sape kat atas nih...
    poning dah den nie ha...
    ekeke