Monday, November 17, 2008

haloo semua.... sory lama da tak update blog... da bersarang laba2 da.. selain tenet suka uat hal, aq agak busy kuar bejalan...n malam nier cam tak ader mood jerk tp paksa diri ialah bukan susah tenet nier stay cool macam nier... hampes... ok nak start story... baru2 nier aq, ka-che, deq sue,mia n ajoy g perak....kononnya nak g bejalan2 la..sambil tgk NUBHAN perform kat tesco Perak.. padahalnya sebaliknya kowang pown taw kan... Cz setakat nier selain NEWBOYZ a.k.a NB, NUb sahaja la yg bertahta di hati ini....so d mana sahaja dia perform kitaorg nak jerk follow...hahahaha.sebenarnya tak terfikir pown nak follow sampai Perak memandangkan ramai Nubies yg tak turut serta tp oleh kerana pada 1 malam tu...hahaahha.. cam gempak jerk..
em teruskan... em pada 1 mlm tu..tah ari ap... dapat chat ngan NUb kat Cb FORUM n tya dier betul ker sab2 n ahad nier ad perform kat ipoh perak.... n dia jwb yup n ayat last tu " jgn lupa datang yer Ktcats"..em NUb suwuh aq datang.... nak g waaaaaaaaa.... so da discust ngan my sis, kitaowg pown uat k'san nak g.... so sampai la perak.... n seterusnya tgk picca jerk la... malas ah nak tape panjang...aq bukan NORA..hahaha...
alarrrrrrrrr... tak leh upload pix la plak... baru nak bagi pix jer n biar la pix itu yg menceritakan segala yg berlaku ari itu... so macam mana nier.... em tgu tenet ok ckit baru kt update pix k.... bye..jumpa lagi... NUB i love u to...hahahaha... peace muaah mu itu still ku simpan dalam poket ati ku..hahahahahah
time nier baru sampai hotel setelah puas mencari cz
kebanyakan hotel penuh.... konon2 nak online...
last2 hampes tak dapat
time nier nub nak nyayi lagi ketahuan so busy tarik dier punya fanz naik stage...
tuk menari sama kononnya... buat2 x kenal jer baju oren tu ek..
time nier cari pemenang penari or fanz paling supporting..huhuhu
kali nier KT duet ngan nub gak... but ckit jerk...
time part pompuan tu...(lagu ketahuan)
sungguh tak sedap....

yg nier plak... next acara..tiup belon... kt with eBi, nora with ika... adil kan..
nub ngan.............huhuhu tah sapa...



9 comments :

  1. aqunubies_helmi87 said...

    hmmmmmm....
    soke jer tgk korunk pegi sane!!!
    jelez tahap maksima ok...
    hahahaha...

  2. NoraJoey said...

    wei ndak best n ndak menarik ko punya entry nih..tak complete okeh...tak mampu lg jeles kan dowang² tuh..specially harney..heheheh..jgn marah harney..

  3. ktcats said...

    hahaha.... jeles helmi... sapa suwuh g study jauh2...hahahha

    kakak..em...mana leh cerita fuuly..tu antara aq ngan nub..hahahah
    n tak der plak story tuk ko letak kat blog..hahah

  4. hArnEy said...

    lalala...~~

  5. miazo said...

    ahak eleh ini sak.....
    penatnya aku tunggu ko update ini sak..heiiii....
    ingatkan ada la yang boleh buat aku jeles ngan isi d blog nie.....
    lallalalal.....

  6. nieja said...

    oh aku lak
    lsg x jeles!
    hahahha..

    siot kan
    pdhal time korg dtg
    ipoh tu, aku pon kat ipoh
    whahhaha

  7. ktcats said...

    blog nier bukan tujuan tuk menjeleskan org ok... sekadar tuk share... sharing is caring ok...
    lalalalalal

  8. Totin Jamain said...

    hai
    kat sini takde dialoq2 ke?
    ahahahahaai

  9. nieja said...

    lalalalala..
    update la wei