Tuesday, October 28, 2008

Raya + Exam....=holiday

em nak share start raya la ek... boleh la kan... da basi..pedulik ap..
taun nier berayo kek sabah...balik kmpg 5 ari sebelom raya..
rindu gilak ngan kmpg ku, iolah da nak dekat setahun tak balik,
em yg tak beshnya aq beraya 3 ari jak d sana, pas tu kena balik kl, cz ado exam hampes tol la.. bikin bhachat, da la demam time raya tu.. nasib la byk duit raya so ilang la ckit rasa sakit tu..huhuhu.. n sempat gak la berjumpa ngan my bestfriend ena, anis n dewi...witg couple masing2 yg merupakan abg2 angkat ku.. time kat kl aq sempat beraya 5 umah, umah yanti , is (member class) , umah kak aida(kwn nora)umi n abg ajym.. (nubies@ fans nub).. seronok giler.. hapy... ilang tention cz dapat beraya kejap jerk kat sabah....

em ckp pasal exam, aq tak lah blaja sangat iolah time raya.. em doakan la dapat result yg baik eh..
tp ber guling2 gak la dlm bilik..huhuhu
em rasanya ok kot bater dari mid term ari tu...hampes..
nasib la time exam nier kakak(nora) n adeq(sue) ku yg perasan chantek itu still kat sabah.. klu tak lagi tak leh studo... bercakap jak kerja dowang.. hahhahahah.. macam cik mia kita sampai kena sound leh kak nieja..hahahahah

abish exam aq patot balik sabah with my lovely friend mia... da beli tiket nier... cz cuti dalam sebulan..but aq terpaksa cancel.. cz banyak sebab nier.. antaranya aq tak sanggup tgl kan kakak aq sowang2 kat kl nier
lgpown time tu dia baru putus chenta..hahahahha n antara lainnya banyak lor xtiviti sosial ku tak sampai ati nak tinggalkan...bersosial cara baik oke.... em xtiviti 1st holiday kat Port dickson
ngan member class (is, yanti n fuzen) em belang gak la kulit... cuti tu besh banget.. sebab2 lain aq tak balik akn ku share ngan kowang nanti ek... teng3... sharing kan is caring..huhuhuhu

3 comments :

  1. NoraJoey said...

    poyo la ekau nie...yo la tu kesian kek den..padahal eko nak ghayo umah nubh kan??huhuhuhuhh

  2. ktcats said...

    mana ado den poyo ha...
    tgu dent update pasal ghayo kat kmpg nubhan tu yo...haaah

  3. ktcats said...

    mana ado den poyo ha...
    tgu dent update pasal ghayo kat kmpg nubhan tu yo...haaah