Tuesday, October 28, 2008

why must i chose sharing is caring

tah lah knp aq pilih title tu....
iolah kan dalam blog nier nanti aq akn share ap2 sahaja suka dan duka konon2 nya..
so aq pilih la title tu.. sesuai tak..huhuhuk.. ah peduli ap sesuai ker tak..
tetiba gak rasa nak create blog... cz ari tu tention ngan ader minah tu, tah ngan sapa nak luahkan selain ngna mysis... taw dier pown da buring ashik dgr story mory aq yg memang besh nier... so apsalah nya share kat cnier plak kan... hahhahah
ok la jumpa lagi... ngan story yg hangat tak sehangat aq yg cute nier...hahahahah

4 comments :

  1. NoraJoey said...

    bole belah la ko...sharing is caring ek??heheheh..nice...truskan rajin berblog...jgn jdi cam aku udah..time rajin br update..muahahahaha

  2. ktcats said...

    hahahaha....
    ko rajin cari cowok jak..
    tp ko tgk la nanti
    bersarang laba2 jgk nanti nier..

  3. NoraJoey said...

    hahahaha..eh letak chatbox d blog mu nie...bnyk lg tu benda yg ko ndak da yg ada d blog kut..cuba tgk..n pandai2 la ya tambah..hahahaha

  4. hArnEy said...

    uiks adek beradek...why sharing is caring...??erm so kt pasnie kene la share sket duit kt ngan kak harney yer...kate sharing is caring ryte...hihiks