Thursday, October 30, 2008

lepak2 ngan bong(ikhwan)hotfm

ari jumaat minggu lalu, ym ngan member kenal kat facebook.. kebetulan dia pown dari sabah... da brapa bulan gak la kenal, tp tak perna jumpa face to face...
ngah khushuk ym, dia ajaq g sri pentas utama damansara g jumpa BONG, katanya nak bg hadia..

so aq pown temankan la dier, ingat nak bagi adia jer terus blah, rupanya singgah lepak2 jap.. padahalnya time tu bong tgh bertugas... byk jgk la benda yg d sembang kan... pasal NUBHAN pown ad..huhuhu... n yg tak leh lupa, bong ashik minta maaf jer, ialah dia busy ckit.. masuk kuar konti jak..aq kuar umah dalam kul 5 gak la, sampai umah dalam kul 12 mlam...huhuhu ponat ah nak bercerita lebih2 tgk jer la pic2 nier..huhuhu



nier la member aq tu(felix)







pix amix sendiwi... nak tgk pp sapa lg tembam..









amik pic duduk plak...








em fans no 1 hotfm n ikhwan









em tah la yg mana 1 sexy







nier la salah 1 adia yg felix bg,,. ad lagi yg lain2..








selindung d sebalik wajah selamba..





3 comments :

  1. NoraJoey said...

    mgm la kan..blk kul 12mlm..pastu sape yg kene jemput kt pkns tu???aku gak...hahahahhaha..ckp ngan ikhwan aku pun fan die gak..muahahahhaha

  2. Chuckiesd said...

    wah ni ambik gambar kat maner ni..kt dalam konti ker?

  3. ktcats said...

    hahahaha ko kan supir gue.... fanz ad maksud tu...

    chuckiesd : dalam hotfm tu jerk... tak la sampai masuk dalam konti... ganggu plak dia bertugas... yg nier pown da kira ganggu kot..huhuhu