Saturday, May 2, 2009

My Tomok....winnerrrrrrrrr,,,


wah akhirnya,,,My tomok dapat memecahkan tradisi OIAM..d mana peserta lelaki dan juga artes d angkat sebagai juara..huhuhu.. Semlm gerak dr perdana dlm kul 6 be ramai2.. Dak umah,dak class,kwn2 dak class n ajoy(nfc)..gerak berjalan kaki g stadium melawati.. wah sampai sana jer mata menjadi kuning...n agih kan tiket..beshnya..Fenomena kuning..bersama mu..haha

patutnya duk zone B saja..last dapat floor..hurm..ok lah tu.. start jer konsert suara fans tomok d tengelamkan oleh fans esther n aweera..huhuhu.. tak panas enjin lg katanya.. berapa minit jerk selepas tu hurm..tuhan sajalah lah taw.. TOMOK...TOMOK...TOMOK.. nama tu la yg paling kuat kedengaran d sebut2...huhuhu.. wpown Tomok sedikit hampir (wah ayat sedikit hampir nier..huhu) tak dapat meneruskan perjuangan ke grand final tp tak mematahkan semangat km tuk bersorak kuat tuk bg dia semangat then tak sia2 kan peluang yg ada tuk terus mengundi dia.. TQ bangat pada kwn2 yg mengundi dia setelah sedar dia perlu undi korang..thanks ya.. masing2 kuar kan hp bile taw tomok tgga bwh sonok gila aq tgk wpown pada asalnya dtg tuk support jerk.... yg tak beshnya undian byk yg tak masuk..but credit abis mcm tu jerk..hurmm.. expecialy mcm km yg memakai maxis nier..hurm... untung yg memakai celcom n DIGI(harusla kuning)..

aq lagi byk berdiri ats kerusi kut mlm nier..Tomok perform jer berdiri atas kerusi..nasib ah kat blakng aq fans tomok klu tak mau d baling..ahahaha..persembahannya tuk dua lagu mantop giler..dia da janji kan tuk buat 3 kali ganda dr pada konsert sebelum nier..hurm..janji itu d tunaikannya..mcm mana lah dia leh buat..ah..peningkataan semingu ke seminggu,,hurm.. tabik gilak..

time nak mengumumkan pemenang tu,,hurm tuhan sjalah taw mcm mana... bibir n hati tak abis2 sebut nama tomok..cz dia memang selayaknya..bukan sja tuk konsert mlm tu yg memang nak pecah stadium melawati tu, but konsert2 nya yg sebelum nier, yg kebanyakannya pown memuas kan ati...bangga tiap2 minggu berbaju kuning..wpown ada gak fans lain yg suka mengutuk n ala2 menghinakan..ko ada?

Bila nama abg TOMS d umumkna sabagai juara..mak ai.......sedih gilakakan..mcm biasa berdiri ats kerusi..then tetiba nanges kan..kuat plak tu..wkakak.. nangis atas kerusi beramai2.. Miazo gak yg dtg pujuk..km beradik yg cengeng nier kan...abg toms,family dia.abg2 NB n pengundi tomok.. aq taw sure nangis gak..hahahah..
yg paling tak beshnya kan....last tu aq jatuh kerusi...kerusi itu patah..then kaki aq sampai skrg sakit n bengkak..mak su da tolong urutkan td....hurm.. skitt..hihihi

sebelum balik tu sempat ber gambar2 ngan dak2 clss miazo...tp tak amik lg so tak dapt nak tepek..then g pelaga lepak..bersama hard fans2 tomk n hard fans umah sebelah.. yg merupakan artes kesayangan ku jua...hihihi..ada la adegan yg tak berapa nak sedap2 time tu..yg ada kat c tu diam2 taw...ala2 touching g2..ahksss.. aq nak nyayi kat pelaga tu..tp suara da ilang.. sebelum balik amik picca kat jalan tu...then balik perdana lepak taman cz abg hafeez nak jumpa hard fans dr singgapore n johor..ialah jauh dowang dtg kan...

tu jer la kut..thanks bg sesiapa yg dtg segala k..thankssssssss..muahhhhh
ho yehhhhhhhhh tomok menangggggggggggggggggggggg....Congarts tuk TOMOK n smua yg terlibat termasuk diwi sendiwi...huhu
gambar nanti la d update k... tarak lg..huhuhu

4 comments :

  1. ain hatikristal said...

    alahai ciannye dier kaki saket ye??huhu..

    takpe la..berbaloi sebab abg toms dah menang kan???

  2. NoraJoey said...

    g claim kt tomok sana..wakkaakka

  3. Sweetie Sweetheart said...

    lor...
    jatuh ke???
    hehehe..
    ok..
    kami diam je pe y jadi kt pelaga 2 ek..
    hehehe..

    hai, sebut hard fan dr s'pore n johor je ke??
    hard fan dr kedah x sebut pun tau..
    wahahaha..

  4. ktcats said...

    ain: yup..huhuhu

    nora:cheh..dia pedulik hapa kan.. aq jatuh ker hapa..wakakak

    sweetie:ila ek... sowy..tersebut yg jauh jerk..
    apa yg jadi kat pelaga?
    rasanya tak jd apa pown..wakaka