Thursday, May 21, 2009

GATH NUBHAN FC... >>>>>JUM>>>>>

SAMBUTAN ULANGTAHUN PERTAMA PENUBUHAN NUBHAN FC 2009
Bertemakan "Nubies.. Ada Untukmu Nubhan"
Assalamualaikumm.... salam sejahtera..
Setelah perbincangan dibuat diantara Penasihat dan Nubhan dan mewakili pengurusan Nubhan FC, maka dengan ini secara rasminya majlis gathering Nubies akan dilangsungkan seperti yang dipersetujui, iaitu seperti berikut:

Tarikh: 06 June 2009 (Sabtu)
Tempat: Berjaya Times Square Hotel
Masa: 2.00 ptg sehingga 7.00 ptg
Tema: Hitam Putih " Smart Casual"
Bayaran: RM55 nett seorang

Kepada Nubies sekalian alam..anda dijemput untuk memeriahkan majlis yang diadakan khas bagi menghargai sokongan dan pengorbanan anda semua dalam terus menerus menyokong kerjaya Nubhan didalam industri seni tanah air...Jom kita memeriahkan suasana sepertimana selalunya ke'havoc'kan terjadi tatkala semua Nubies berjumpa dan berkumpul dalam semua aktiviti-aktiviti sebelum ini...Kepada Nubies yang berminat silalah menghubungi Ajk-ajk dibawah:
1) myfizly a.k.a fit - setiausaha
2) tira a.k.a tirasha - ajk
3) kikey - ajk

-dari CHIETH a.k.a Kak Yb (PRESIDEN NUBHAN FC)-

Untuk pengesahan kehadiran, boleh PM Kikey di forumotion or SMS or call di nombor 012-2444290.
**Sila sertakan nama & nombor kad pengenalan
Untuk urusan pembayaran, sila hubungi Tira di 016-9482962.
Kepada sesiapa yang ingin membuat pembayaran anda boleh bank in kan duit anda ke bank account ini :
Account No : 14300070147529 CIMB BANK
Name : Nur Athirah Binti Abdul Rahman
** Sila simpan resit setelah bayaran dibuat & resit tersebut juga akan digunakan pada hari gathering sebagai rujukan untuk pendaftaran nanti.
** Sila PM kepada Tira tarikh & Masa dibank in serta jumlah yang telah dibank in kan.
** Pembayaran hendaklah dibuat selewat - lewatnya pada 31 May 2009.

"Untuk makluman Nubies, Sambutan Ulangtahun Pertama "Nubies, Ada Untukmu Nubhan" ini akan dilaksanakan secara "private show" di mana host majlis adalah NUBHAN sendiri. Memandangkan ini adalah private show, maka pengesahan kehadiran adalah berdasarkan "first come - first served" basis. Bilangan kehadiran telah ditetapkan untuk 100 Nubies yang pertama sahaja. Pihak AJK Kerja Majlis tidak bertanggungjawab sekiranya kelewatan pengesahan dan pembayaran akan mengakibatkan ada di antara Nubies yang terlepas peluang menyertai sambutan ini. The numbers growing, so please, grab it. Gambar-gambar eksklusif Nubhan, yang tidak pernah di siarkan di mana2 majalah mahupun di forum ini akan dijual pada hari tersebut. Hanya Nubies2 yang hadir sahaja yang akan berpeluang untuk memiliki gambar2 eksklusif tersebut. Ini adalah termasuk merchandise Nubhan FC yang bakal dijual untuk julung kalinya.So, saya bagi pihak AJK Kerja Majlis menjemput semua Nubies untuk sama2 menjayakan majlis ini kerana ianya adalah hari Nubhan meraikan Nubies."

-dari MYFIZLY a.k.a. Kak Fit (SETIAUSAHA NUBHAN FC)-
Credit: HARNEY..

1 comments :

  1. yani said...

    jum2 jum g gath...insyaAllah kita jmp di sana...:)