Thursday, April 23, 2009

weekend yg membawa sedikit serba salah..huhuu

friday nite 2..biasa la kan....xtiviti yg sama sepanjang beberapa minggu nier since Tomok berjaya meletakkan diri di antara TOP 12..so kat plaza alam tu jer la tempat aq..burink gak..bukan burink tgk OIAM or tomok but burink tgk Plaza alam tu..hihihih.. TP nanti sure rindu, nak tgk konsert kat c tu, cz tinggal seminggu jer lagi sebelum melangka ke grand final yg akn d adakan d d staduim Melawati.. dekat jer ngan umah den..sapa nak ikut nanti? bleh la bg nama ngan aq..wakaka suka ati jerk... mcm biasa la performance Abg ku idola ku,TOMOK tak pernah menghampahkan km expecily yg berdiri kat tepi stage tu..bak kata syafinaz Tomok adalah yg terbaik mlm tu..hi ha.. beshnya klu ada Immunity..tak yah undi 2 minggu nier..

Kat plaza alam tu jugak aq dapat msg dr kak harney,dia ckp NUBH akn perform esok Kat SACC mall sempena Uji BKT ank wayang..kul 2 ptg...waaaaaa hapy nya aq..ialah dekat jer kan naik bas sehinggit jer..tetiba nora n sue bgtaw..sok road TOUR OIAM la kat Times Square, ko tak g ker?
waaaaaaaa..terbahagi 2 da hati ini..hihihi..so aq tak diside apa2 pown..poning.. takut tak adil tuk dua2 pihak..padahalnya tak pentng pown bg dowang aq ada ker tak..huhu..
agak lewat gak la pg tu aq bgn...dan aq buat keputusan TUK g yg SACC mall jer.. cz tmpt tu dekat jika nak bandingkan tuk turun kl..naik bas sgala....lgpown NORA kan keja..
so aq g ngan adeq tercinta..naik bas..bodoh gila km naik bas..mcm tak pernah naik bas...blur yg amat..tak yah cerita la...huhu.. sampai jer sana jumpa UNCLE EZHAM ngan RAKAN2 nya.. ceh depan kwn2 nya itu call aq KELIWON kan..sempat bermanja2 lg..cis..mybee dia dtg tuk UJI BKT kut..dia kan berbakat..arap dia berjaya.. Pas berapa min kemudian kak harney pown dtg..
Pas tu kelibat NubhAn(my artes kesayangan)huhu,mr Vern n said da ada..menuju ker backstage.. sempat gak salam2..sengih2..hihi.. sebelum Nubh perorm, FARELL,INTAN, N TIRA pown dtg.. A... tak lupa Adie..adeq ku yg encem lg kacak pown ada sekali..hihi

Nubh perform 2 lagu..lagu first Jatuh Cinta Lagi..time dia nyayi lg nier kan..dia tunjuk kearah kitaowng yg duk n berdiri nun jauh kat blakang..dia tunjuk aq kut ...lariiiiiiiiiiiiiiiiii... sebelum sue,tira n harney kejar..hihi.. Then lagu ke 2 Ada untuk mu, lagu nier dia cari role model tuk jadi model dia ka atas stage..cari 2 gadis g tu..time dia dapat model yg first lega kitaowng then bila nak cr yg ke 2 bleh plak dia g blakng tmpt km berdiri..punya lah aq kelam kabut lari g balkang Adie..tp yg geramnya Farell n Tira tak abis2 tunjuk aq, ap tak kantoi...malu2..malu.. tak nak naik cian plak dia..dia nak gak yg baju putih nier ..hurm... amik ko..sapa suh amik aq jadi model kan, tak nyayi ngan penuh perasaan ko kat ats tu..nak golak jer kan Tgk muka aq..hahahah
aq tak la mcm model yg sowang lg..yg penuh ngan penghayatan..tak ada maknanya..lain lah klu bleh jd model dlm video klip Nubh teros kannnnnn...hahah.. anaway Thanks NUBH..pas nier before ko nak nyayi jer aq nak lari sembunyi..huhuhu.. sebelum balik tu... salam la ngan NUBH,mR vern n mR said Kita..huu..ceh dia sempat gelakkan aq n suh aq uji bakat ank wayang. layak katanya..berakhirla kat c tu..

mlm tu g konsert Af.. havoc konsert mlm itu..ialah live band kan...datang suppor kak isma la..apa lg.. adalah jumpa wajah2 yg d kenali..tak perlu la d ceritakan..tak penting pown dorang nier.. tak termasuk dalam kamus hidup ku... Talam kat umah aq lg besh...huhuhu
malam tu nora dapat call..km d jemput Dtg ke umah Abg tercinta..Tomok...ada rakaman tuk 8tv.. so layan kan ajer.. lgpown tak pernah pijak lg umah Tomok..huhu.. so hari tu sgt hapy n bermakna sgt2..thanks abg toms jemput kitaowng..n familynya yg masak sedap2 ari tu.. N tak lupa krew 8tv..sgt la baik n supporting.. tak kan ku lupa saat2 ini..expecialy rakaman kitaowng kejar TOMOK....huhuhu..AQ tak malu kejar mengejar nier..cz aq tgk la mcm bebudak kan..dr pada.. nora n the geng..wakkaka larikkkkk..

hari yg sama NUBH ada perform tuk kali ke 2 kat SACC mall.. sowy tak dapat g..cz ari sabtu tu kan da g, then tak g Road Tour oiam..so ahad tu tukar la plak..haha.. adil kan..hihih.. idup kena adil..n yg penting tak hangit2 taik ayam..hihi.. nasib ah Nubies lain ada.. n Adeq ku adie pown ada g tuk Tgk NUBH..huhu

Mlm dr umah abg..balik shalam then teros g umah abg Haffiez cz sok besday dia..singgah beli kek jap... n Tepat kul 12 kitaowng sambutla..cian dia..alar2 kadar jer kitaowng buat..
no money no talk la bang..huhuhu..thanks abg masak kan tuk kitaowng skali ek.. sodap..
HAPY BESDAY ya..hope dapat jodoh yg baik, n cepat2 kawen..a..jgn la cepat sgt..huhu n harap sgt jodoh Abg ngan NB ak.a New Boyz berpanjangan..Km sgt syg NB n kami jua Faratik a.k.a Fanatik NB sampai bebila.. gandingan Abg Toms,abg Haffiez, abg Zack n abg Ristoe sungguh mantop...wpown yg kat luar sana tak taw..Luv u all..hahaha..

ok lah..sampai c tu jer..tu jer la yg aq buat time weekend baru2 nier....
n sok jum reramai meriahkan sri pentas.. tuk support Tomok..
menyanyi kan lg Crazy in love pilihan juri n lg Coba melalui undian peminat..
good luck n cyaiyok2...

1 comments :

  1. NoraJoey said...

    berbelah bagi konon,...huhuhu...
    adil itu penting..oke la tuh..
    next time suh abg itu masak lagi la..hehehehe