Wednesday, April 8, 2009

story Qu start lastweek..hihihi

tak leh tido..so better aq update blog ku inikan..sambil melayan lagu pelamin angan ku musnah..ok start citer lastweek..(jgn confius sudeh)hihihi

isnin-rabu.. tak ada apa2 xtiviti..kec ari isnin tu g giant cari mkn n beli barang dapur ckit.. yg lain2 duk umah saja, mkn tido layan tenet....layn diari oiam,diari af..layan Ym..layan Fb,forum n mcm lg la.. rabu mlm tu istimewa ckit..cz Ym ngan someone..lama ker borak ah..tak lama sgt ah.. tp besh..hahha merepek yg lebih..,biar lah adeq n kakak ku saja yg taw..ahksss..padahal tak penting pown..

khamis 2/4.. ada yg kenal tarikh nier..ada yg tak kan.. tarikh nier besday nub..
n hari tu adalh party ckit tuk dia..oleh NFC bertujuan beramah mesra d antara nubies n nubhan..Presiden n beberapa ajk termasuk nub yg plan benda nier..bersusah payahkan mereka.. thanks...
kitaowng dtg awal hari tu..Tegarettes(harney,nora,sue n aqu)..dtg awal konon nak bantu la ckit2, bantu apa yg ada.. dtg dlm kul 4, majlis tu start dalam kul 7..bantu tiup belon n menchantekkan tmpt yg sedia chantek itu..huhuhu..belum majlis start lg..aq da kena sembur guna spray yg kaler2 tu..yg keluar benda panjang2 tu.. tak taw nama dia hapa..oleh kak fit.. sebab aq tiup benda alar(ala2 wisel) yg bising tu kat telinga dia.. hahah padan muka aq... sory kak fitttttt..
besday boy n semua guest da sampai majlis start la.. artes yg dtg hari tu.. abg ajieb(murai), ika af6, naim af6,ezham(pemenang tmpt ke3 pencarian model IRemaja) n nikki.. majlis berjalan lancar n sangat meriah..kitaorg antara yg balik last hari tu..hurm penat tgk gelagat nubhan, naim, abg bad n tok mengasih pecah belon yg ada..abis org yg terdekat jadi mangsa.. N hari tu muka aq tak lepas dr kena sapu kek dr abg artes itu..(nubhan) ceh.. aq tak sempat nak bals dendam cz tetiba ada org nak amik gambar ngan dia..nasib dia baik..hurm... tu jer la aq share..klu share lebih mo sampai besok...thanks tuk sapa yg terlibat menjayakan majlis ini.. tak yah sebut la..korang taw kan sapa yg aq maksudkan..hahha..korang memang best antara yg the best..wakakka..

jumaat 3/4.. bangun agak lewat ah..cz semalam balik pown agak lewat.. Nora halfday ari nier cz sakit perot cirit birit.. aq pown sakit gak but tak lah teruk sgt mcm dia..hihihi..pas tu semua pown tak ader mood..padahalnya ari tu ada konsert Oiam..mcm mana nier..nak g ker.. tak ader mood pas tu smua pon g tido balik..n aq terjaga dlam kul 7.30 time maghrib..hurm bgnkan dak2 tu..Tnya nak g ker tak konsert..n semua pown tegarrrrrrrrr..nak gak g..wpownnnnnnnn.. nasib ah Tomok ku perform besh malam tu..klu tak, tak terbayar taw susah payah ini..hhuhuhu.. takde la ikhlas2..pas show tu tggu abg toms kat luar cam bisaa..tp kali nier nak jumpa Rizu yg penting cz hari tu..hari dia tersingkir..ya ampun sedih yg amat ya..Time rizu kuar tu.. ckp ah ngan dia Kt sedih..pantas jak dia pegang pipi.. ala2..ala.. katanya..peh.cair..hahaha..
n bgtaw dia ada org nangis sampai lebam mata..ya itu mak su..wakakka.. baru ckp ckit mcm tu.. maksu sambung meleleh lg..haha..cepat jer rizu duduk n pujuk dia...alar comelnya..... patutnya kita pujuk rizu ner terbalik plak...nak tgk picca rizu n sue tak?hahha tak yah la..hihi
rindu rizu..nanti kita jumpa lg ek......abg toms lmbt kuar ari tu..cz ada interview kat dalam.. so layan gelagat amylia n rizu jer kat luar tu..

sabtu 4/4: layan konsert aF mlm tu..support kak isma la..hihi.. kak isma cayalah..rock gila mlm tu..ahahha..terusakan usaha........

ahad 5/4: ingat nak duk umah.tp tak leh lah..nanti sakit kepala..wakakak.. Ptg ahad tu g road tour abp dalm kul 3 lebih la sampai sana..hurm penuh palk klang prade tu..terpaksa ah tgk dr jauh jer..klu tak ade Nubhan tak ader maknanya nak sampai sana..tp sebelum nub nyayi kitaowng sempat maju kehadapan...n duduk..ahkssss..nub naik pentas jak n start nyayi, tah la suara sapa paling kuat menjerit..Tp yg penting beratusan org yg dtg..dia Tgk gak km yg berada dlm kelompok kecik itu..thanks Nub..hahaha.. abis jer, lepak jap then gerak g muara mkn.. be ramai2.. pas mkn..salam2 n balik..hahha

isnin 6/4:duk umah saja..nora tak keja hari tu cz sakit pewot lg..hihihi deq sua plak ada kitchen..
petang mcm tu dpt fon call dr akak .. Ada kerja katanya n mintak tolong.. ramai org cepat la abis kerja tu(besh sgt keja tu).. aq, nora, sue n mia gerak 1 keta.. n amik member 2 org..so dalam keta tu ada 6 org.. nasib kecik2 kec aq..ada lg yg lebih besar dr aq..but dia duk depan wakakakka
sampai jer tmpat yg d tuju teros buat keja..focus2.. tak lah focus sgt pown..ialah kejab mkn, kjb minum..kjb bercerita..n mcm2 lg la...mlm tu dorang agak jahaat,,termasuk adeq bewadeq aq.. ada plak aq jd bahan or isu utama mlm tu.. d kepalai oleh tettttttttttt.. cissssss.. tak nak syng daaaa.. biasanya aq yg buli n buat org jd bahan..tp mlm tu aq plak.. tak per.. ada ubi ada bas..lain hari aq terbang.....klu ko.......hihihi..kan ku ingat sampai bebila..bukan tuk bals dendam taw.. gelak sorang2 klu ingat..hurm.. keja km tu abis dlm kul 4 ker 5.. adalah yg tdo ayam da.. n balik umah dalam kul 8 pagi..huhuu.. then ingat samapai umah nak tido jap...tp tak adpat cz member da tggu..ada discustion tuk asgment(sem break pown ad kejakan)..hahah tak sempat nak mandi.. nasib jap jerk..

selasa-rabu..Mlm layan tenet n siang tido lah..........
khamis.. tak taw nak buat apa sok..tido kuttttttttt..
jumaat.. layan OIAM..(akn d update)
sab2.. af kut..(akn d update)
ahad...inshallh *******(akn d update)
tu jerk..gmbr..tak yah la.. tggu aq rajin.........



4 comments :

  1. NoraJoey said...

    last week..mgu yg sgt memenatkan n mgu yg sakit perutt....adoyai..ape sj la perut aku..musim sakit agaknye...hahahaha...
    wei mana picca2??tak best update takde picca..tgk cam aku..curik picca harney pun jadik..yg ptg ada picca..muahahahaha

  2. ktcats said...

    wakakkaka
    nak picca gak ker?.. tak yah lah..hahha..
    klu hari nier aq rajin adalah..hahah

  3. nieja said...

    perghh
    ko katy lau update
    x ingat dunia haha

  4. miazo said...

    aduhhhh panjang btol bha ko punya cerita nie malas aku mau baca semua..

    update pendek2 sudeh.....hihi

    bla mo update cerita baru nie