Friday, March 6, 2009

bengang, bangang,lawak=jum enjoy..

eee tention gilak ari nier...pagi td last paper food service, bukan bengang tak dapat jwb ker hapa, bengang cz byk benda terjadi pg td.. tak pernah2 ku rasa sblm nier... nak nangis pown ad lawak pown ad... bangang n bengong jer ad dlm kepala otak aq nier... mybee semalam enjoy bangat ngan performance tomok d oiam kut tu yg jd serba tak kena pg nier..

nora antar aq g klej pagi nier, sampai jer kolej balek note n story the mory ngan ina.. bila da nak masuk dewan, aq nak amik la slip exam n ap yg patut... check punya check tak ader slip pown dlm beg aq, yg ad resit pembayaran yuran ku... adus mampus.. da la aq nier mengelabah org nyer,, rileks sdh la kan... so aq mls nak balik amik, tmbg cab da rm 3, so aq berlari ngan kasut tinggi aq tu g acc dprtment n than g exam dprtment amik slip... ilang rm 5(da la skrg tak ader duit)..huhu.. ..
pas tu lari g dewan exam... hurm ilang da mood ckit, nasib yg baca tak lupa semua.. da la tips yg d bagi 2, 3 jer ader n yg lain ak kuar ponw so hentam saja lah labu.. member2 lain pown ckp susah, so fairlakn...

time kat dewan plak.. ad masalah lg.. alarm hp aq plak bunyi, bleh aq tak prasan.. bila semua da tgk kearah aq, baru lah aq nak perasan..ishhhhhhh.. so aq g matikan hp aq.. yg bodohnya aq matikan hp but aq tak matikan alarm so dlm 20 min mcm tu, alarm bunyi lagi.. bengang jer member clss n lecture yg bertugas.. yg lawaknya tak sempat dia nak marah aq, aq da marah dia dulu.. ayat aq" saya da matikan hp lah"..huhu n lec tu pergi n kuar mcm tu jerk...tah g mana.. so aq hidupkan blk hp tu, matikan alarm n cabut batri tewos..senang cerita...hahah.. sory kwn2 ganggu kosenterasi korang., jiwa aq pown kacau gak time tu.. hanjinggggggggggggggggg tol.... tak pernah2 mcm nier..
selain aq ad gak alarm org bunyi, tp tak taw sapa punya cz dlm beg.. da lah aq duk blakang sekali so dgr dgn jelas ok...alarm lain bunyi bunyi semua tgk aq..."bukan aq lor".. alarm aq 2 kali jer bunyi...hihihihi

ishak a.k.a tores da2 lah salahkan aq ek..is ckp dia tak jwb 1 soalan d sebabkan alarm aq tu..wakakakak..is...is...is.. lucu ah member aq sowang nier...wakakka..

da lah tu jer aq nak story... pasal last paper exam kali nier... kes tak sabar nak cuti awal mcm nier la kan...
tp soalan memang tak besh sgt la...da la mid term aq dpt B saja,,huhuhu
ok jumpa lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...huhuh.. nak ckp skali lg,,, bangang bengong, bongoks+lawak seh...wakkakaka slamt bercuti kwn2..

3 comments :

  1. nieja said...

    hahahhah
    msti bengang gile kan
    boleh plak ttgal slip exam
    dah la byar rm5..
    last paper lak tu..
    bengom betol..

    ape2 pon..
    njoy la dah abis exam kan :)

  2. ktcats said...

    hihihihi... kt da bleh enjoy..
    akak jer la tak bleh enjoy lg..huhuhu

  3. NoraJoey said...

    ko mmg sengal...nak matikan alarm pun dh tak reti..gelabah tul..hahahaha..ape la nasib result paper ko tuh..huhuhu..kite tunggguuuuu