Tuesday, December 9, 2008

sepintas lalu...

Perlu ker aq start citer aq dr yg minggu lalu ek..huhuhu.. lately nier busy so tak dapat aq nak update blog aq nier.. em ap yg berlaku sepanjang minggu lalu...citer sepintas lalu jer n yg aq ingat k..
1.. aq temankan member g reahersal MM kat sri pentas plaza alm... ganti tmpt tuk NUBHAN cz dia ad show kat terengganu time tu... jumpa gak la artes2 yg bertanding tuk kategori balada... em kak ziana gak la yg baik ati bwk kita org yg sanyap nier bercerita ngan dia..yg lain non ado... huhuh ialah artes... em bob pown ok gak.. murah ngan senyuman...
2..ari jumaat baru2 nier.. mybee ramai yg taw kan semi final MM... ramai o.. yg dtg... arapkan yg biasa..budak sekulah jer la yg dtg..huhuhu.. fans club la yg buat sri pentas tu kecoh yg amat...
n da taw k'psan macam mana kan... anda setuju ngan ksan para juri itue?.... tak setuju pown bkn leh uat ap2 kan.... n 1 nya yg menutup segala kekecewaan aq.. nub buat begitu baik malam tu. so bangga yg amat... n budak2 class aq pown yg bukan fanz Nub..kecewa nub tak masuk, so dpt tgk bertapa hebat penangan dia mlm tu...huhuhuh.. tp yg pastinya memang tak suka yg amt k'psan malam itu... so just forgot it...
3. aq hapy.. cz ad jer citer abg aq(tomok) kuar kat surat khabar... METRO, kosmo, berita Harian, n yg lain2 tu tak taw plak... n kebanyakan semua cer yg baik2 blaka... tp tak taw tanggapan sesetengah pihak(ad aq kesah).. n lagu baru NB da start d putar kat station suria fm... n station radio singgapore.. tu yg penting...
4. aq ad masuk 1 forum nier... forum yg popular gak la... kat c tu byk o.. yg kutuk abg aq nier.. cz masuk OIM.. yg backup dia ad la jgk... tmasuk kakak ku itu..wakakakak... wei hanjing2 salah ker abg aq masuk benda alah tu.. berangan ker ap ker... itu dia punya pasal la... wah tention plak aq.. padahal time baca komen dowang tenang yg amat..siap main sengeh2 lagi.. ialah locok dowh komen2 dowang mgalakan budak taski abim(tabika)...ish2..dia dpt ker tak, belakang citer tp da tgk la dia tu berani wpown arteskannnn... yg korang ad berani....ckp blakang berani la.. hampes..
5. raya nier tak macam raya.......... pkai baju kuwung jer tp 1 ari tido tanpa melayan tetamu n pergi bertamu..huhuhuhu.. sowy mak busu...3 ari umah busu kt tido jer.. bukan selalu pown kannnnnnnn.....
6..study plak busy ngan tour operation.... pening2... cz aq kan minah blur... nanti akn ku update pasal minah blur n rakan2nya ok...huhuhuhu.. k byeeeeeeeeeee..

4 comments :

  1. NoraJoey said...

    jgn nak kate dak class ko..dak opis aku pun kecewa nubh tak masuk final..padahal dowang tuh bukan minat nubh pun..but dh terpengaruh ngan aku kut..wakkaakkaka..yg pastinye rmi jerk tak setuju ngan keputusan malam tuh..hurm lupekan jerk la..wat sakit ati klu nk ingat...
    n pasal abg ko masuk OIAM tuh...lagi la aku sakit ati..rmi jerk manusia2 kt luar tuh yg nk ckp tak baik jerk pasal die..n tak psl2 skrg die dah tau pasal org kutuk2 die memacam..mmg la die dah baise ngan smua bende tu since 10tahun lepas...but kesian kt die...hurm...takpela..aku tetap d sisinya..cewah gtu..bangga dowh tomok klu bace statement aku nih..hahahahahaa
    kite beraya dlm bilik dgn memakai baju kebaya...tido makan online.oke la tuh...hahahaha

  2. ktcats said...

    hahah.. ko nier d koment ku macam buek blog jerk..huhuhuhu
    anyway thanks ur koment..wakakkaka.. baik punya koment..

  3. nieja said...

    emo pulak katy ni..
    rilex la..
    xde rezki die hehe..

  4. ktcats said...

    haha.. mana ad emo kak...
    emo tu time tomok kena kutuk...
    time nub tak dpt tu... tak la emo sangat pown..huhuhu