Thursday, February 12, 2009

bagai nak giler..

sebelum aq giler akibat kebosanan baik aq update blog ku yg semakin bersarang yg sedikit lg roboh akibat gigitan anai2... wakakaka ayat... ya ampun buhsan yg amat... d ptg jumaat ini..
ok nak share xtivi yg da lama berlalu..
ad yg taw kan before nier aq busy ngan xtiviti under kolej ku itu... expecialy sub tour n food service.. Tour aq n kwn2 busy uat report n asgment, alar report pasal tour g Kg Stay kek batu kikir N9 tu... Tour group ku ini d kira berjaya abis gak la..hihihi. berjaya ker ek, klu duit kitaowng organiser pown turut kuar sekali..hihihi.. tak kesah la cz time berada kat sana have fun giler wpown ponat, bebudak n lecture pown enjoy, cuma yg dowang tak suka, knp benda nier kejap bangat 2 hari 1 mlm... nak lebih byr la wei...hihihi.. sepanjang kat sana aq da ilang identiti sebagai KHATY.. cz participan, lecture mahupun kakitgn kat sana semua call aq Stacy, so patut ker...wakakak... TP giler2 tetapnya la ba tu... ok la kegembiraan aq tak dpt la d gmbr kan ngan kata2...hihihi
n secound asgment kitaowng terpakasa belakun nier g travel agen, alar2 nak g melancong kek abndung indonesia..hihihi.. berjaya sungguh lakunan kitaowng.. padahal nak research saja aur service travel agent itu...hihihik.. semua da setld yg tinggal asgment pasal KUALA GANDAH..
ari tu aq ad g bercuti g kuala gandah pahang seramai 8o org... gempak seh.. naik gajah, tgk rusa n haiwan2 lain segala yg tak dpt d sha alm ini... aq tak bleh lupa time kat pahang jungle tracking, cz byk giler pacat, naik kaki dowh... ad member sampai berdarah2 eeeeee.. n tomyam kat sana sedap, udang dia besar.. tak mcm tomyam kek cnier terutama kek perdana tu.. hampes.. nak mkn tomyam pahangggggggggg...hihihi.. byk lg xtiviti ku nanti aq update yah.. tungguuu..

4 comments :

  1. NoraJoey said...

    hoi tulisan tuh bah jugak..ndak da colour lain ka??susahnya mau d baca..ngeks tul...
    berjaya???huhuhu...bole la tuh..pasni organise xtvt lain plak....

  2. hArnEy said...

    ha'ah kan...
    oren mate ku membacenyer...
    hahaha....

  3. nieja said...

    saket mate aku nak bace
    bile mase ko g kuala gndah ni?
    tak tau pon

  4. ktcats said...

    nak cepat la ari tu... tersalah kaler... nanti gua tukar la... adus kak nierja nier, time tu akak balik kl tu yg akak tak taw kt g kuala gandah..huhuhu